Ignazio Abate

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Jump to navigation Jump to search
Ignazio Abate
Ignazio Abate.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Ignazio Abate
Tanggal  lair (1986-11-12) 12 Novèmber 1986 (umur 32)
Papan  lair    Sant'Agata de' Goti, Italia
Dhuwur 1.80 m (5 ft 11 in)[1]
Posisi main Bèk tengen, Gelandang sayap
Club information
Klub saiki Milan
Nomer 20


2 National team caps and goals correct
as of 11 November 2011.
* Panampilan (Gol)

Ignazio Abate (lair ing Sant'Agata de 'Goti, Benevento, Italia, 12 Novèmber 1986; umur 32 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kebangsaané Italia sing main minangka bèk tengen kanggo AC Milan ing Seri A. Panjenengané dikenal minangka juru main kanthi kamampuan mlayu rikat lan mènèhi umpan akurat saka sisih lapangan.

Karir klub[besut | besut sumber]

Abate ya iku putra mantan kiper Beniamino Abate. Panjenengané miwiti karir karo tim yunior Milan. Saka taun 2004-2007, panjenengané disilihaké ing Napoli, Sampdoria lan Piacenza, Modena.

Tanggal 23 Juli 2008, Abate disilihaké ing Torino ing salah sijining kesepakatan kanduwènan bareng.[2] Tanggal 24 Juni 2009, panjenengané bali manèh ing Milan.[3]

Karier Internasional[besut | besut sumber]

Panjenengane debuté ing tim U-21 nglawan timnas Luksemburg U-21, 12 Dhésèmber 2006, nggantèkaké Marino Defendi ing menit 62.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Ignazio Abate". AC Milan.com. Dijupuk 25 November 2011. 
  2. "Torino sign Milan's Abate". AFP (afp.google.com). 23 July 2008. Diarsip saka sing asli ing 14 February 2009. Dijupuk 25 November 2011. 
  3. "Abate zurück zu milan". transfermarkt.de. 25 June 2009. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Cithakan:Skuat Piala Éropah 2012 Italia