Menyang kontèn

Palermo Football Club

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Stadhion Renzo Barbera Kandhang U.S. Città di Palermo
Palermo
Jeneng jangkep Palermo
Football Club SpA
Peparab Rosanero ("merah mudha-ireng"),
Aquile ("Garudha")
Diadegaké 1898 (Anglo Panormitan Athletic and Football Club)
1987 (US Palermo)
Lapangan Stadion Renzo Barbera,
Palermo, Itali
Kapasitas 37,000[1]
Ketua Itali Maurizio Zamparini
Manajer Francesco Guidolin
Liga Seri A
2022–23 kaping 9, Serie B
Seragam kandang
Seragam tandang

Palermo F.C. ya iku salah sawijining klub bal-balan Italia. Markasé ana ing Palermo, Italia. Klub iki diadhêkaké ing taun 1898. Wiwit balik promosi marang Serie A tim iki duwé prestasi kang stabil ing Italia, Saprené klub iki dadi tim jaran ireng ing bal-balan Italia.

Prestasi

[besut | besut sumber]

Tetandhingan

[besut | besut sumber]

Kali ini, Palermo F.C hanya mengikuti 2 kompetisi ya iku Serie A dan Piala Italia.

Piala Italia

[besut | besut sumber]

Di kompetisi ini, Palermo F.C meraih 2 kali menang (dari Spal 1907 dan Reggina), dan 1 kali kalah (dari Lazio).

Cathêtan Sikil

[besut | besut sumber]
  1. "Renzo Barbera" . Itali.it. Dibukak ing 2007-05-04.[pranala mati permanèn]

Pranala njaba

[besut | besut sumber]


Liga Italia Seri A 2014/2015
Atalanta | Cagliari | Cesena | Chievo | Empoli | Fiorentina | Genoa | Inter Milan | Juventus | Lazio
| A.C. Milan | Napoli | Palermo | Parma | A.S. Roma | Sampdoria | Sassuolo | Torino | Udinese | Verona