A.C. Cesena

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cesena
Logo AC Cesena
Jeneng jangkep Associazione Calcio
Cesena SpA
Peparab Cavalluccio Marino (Kuda Laut)
Diadegaké 1940
Lapangan Stadion Dino Manuzzi,
Cesena, Itali
Kapasitas 23.900
Ketua Igor Campedelli
Manajer Pierpaolo Bisoli
Liga Serie A
2013–14 kaping 4 (promosi lwt playoff),
Serie B
Seragam kandang
Seragam tandang

A.C. Cesena ya iku nama tim bal-balan Italia. Minangka duwé basis ing Cesena, Emilia-Romagna. Tim iki madeg ing taun 1940 kanthi migunakaké warna kostum utama ireng-putih.

Sajarah[besut | besut sumber]

Cesena madeg ing taun 1940, Cesena uga ngegayut Serie B ing taun 1968 lan promosi ka Serie A minangka kapisanankang kacathet ing taun 1973 déning juru main andalan kaya ta Pierluigi Cera lan Gianluigi Savoldi. Cesena mungkasake mangsa kapisanan ing Serie A kanthi manggoni paringkat 11 ing klasemen pungkasan lan nyabet paringkat ing mangsa sabanjuré.Ing mangsa 1975-1976, Cesena ngawe lan di nyaathet amarga sakabenahe pangemar lan panonton gumun amarga bisa mungkasi ing paringkat 6 lan kalebu kualifikasi ing Piala UEFA, nanging prèstasi kang ora bisa ditetahanake kara Cesena ngalami kamudunan ing mangsa sabanjuré

Sawijining promosi ka Serie A kaloro kadadéan ing taun 1981 lan ngasilaké kompetisi ing paringkat 10 kinormatan uga uncat degradasi ing taun 1983, lan netepi ing Serie B sajeroning papat taun. Sawisé menang parté play-off, Casena moncer ing Serie A tumuju mangsa 1987-1988 lan duwé kadudukan ing Serie A sajeroning papat taun tumuju ngindari hanya degradasi.

Skuad saiki[besut | besut sumber]

Per 28 Juli 2014.[1]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
1 Itali GK Nicola Leali (pinjaman dari Juventus)
2 Rumeni DF Constantin Nica (pinjaman dari Atalanta)
5 Itali MF Luigi Giorgi (pinjaman dari Atalanta)
6 Itali DF Stefano Lucchini
8 Itali MF Giuseppe De Feudis
9 Sepanyol FW Alejandro Rodríguez
10 Itali MF Manuel Coppola
14 Itali DF Massimo Volta (silihan saka Sampdoria)
15 Slovénia DF Luka Krajnc
17 Èslan DF Hörður Magnússon (silihan saka Juventus)
18 Bosnia lan Hércegovina FW Milan Đurić
19 Itali FW Davide Succi
No. Pos. Jeneng
23 Itali MF Andrea Tabanelli
24 Itali DF Gabriele Perico
25 Itali DF Daniele Capelli (silihan saka Atalanta)
30 Itali GK Federico Agliardi
33 Itali DF Francesco Renzetti
34 Itali MF Emmanuel Cascione
44 Itali MF Riccardo Cazzola (silihan saka Atalanta)
61 Itali FW Luca Garritano
77 Brazil MF Zé Eduardo
81 Itali GK Walter Bressan
89 Itali FW Guido Marilungo (silihan saka Atalanta)
92 Prancis FW Grégoire Defrel

Disilihake[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
Itali GK Riccardo Melgrati (ke Südtirol)
Itali DF Leonardo Arrigoni (ke Forlì)
Cithakan:Country data GUI DF Ismaël Bangoura (ke San Marino)
Itali DF Fabio Reato (ke Forlì)
Itali MF Tommaso Arrigoni (ke Forlì)
No. Pos. Jeneng
Itali MF Nicola Capellini (ke Forlì)
Bosnia lan Hércegovina MF Marco Đurić (ke Forlì)
Itali MF Stefano Sensi (ke San Marino)
Montenégro FW Saša Čičarević (ke San Marino)
Itali FW Sacha Cori (ke Cosenza)

Cadangan[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
4 Itali MF Luca Valzania
16 Itali GK Alberto Iglio
22 Itali MF Abdul Yabré
No. Pos. Jeneng
32 Itali FW Gabriele Moncini
36 Itali DF Lorenzo Saporetti

Primavera[besut | besut sumber]

Cathetan: Gendéra nuduhaké tim nasional pemain miturut peraturan FIFA. Pemain bisa waé duwé luwih saka siji kewarganegaraan.

No. Pos. Jeneng
17 Itali DF Marco Paolini
18 Montenégro MF Saša Čičarević
28 Itali FW Nicolò Lolli
29 Cithakan:Country data GUI MF Ismaël Bangoura
31 Itali DF Pasquale Lo Russo
32 Itali MF Abdul Yabré
34 Itali DF Filippo Fabbri
35 Itali MF Stefano Sensi (captain)
38 Itali DF Nicholas Arrigoni
44 Argèntina GK Emmanuel Pontet
Itali GK Marco Quadrelli
Itali DF Davide Cesarini
Itali DF Giacomo Faccini
Itali DF Jacopo Poponcini
No. Pos. Jeneng
Argèntina DF Alejandro Sánchez
Itali MF Erik Ballardini
Itali MF Federico Filippucci
Itali MF Matteo Gaiani
Itali MF Jacopo Luppi
Itali MF Roberto Pironi (silihan saka Real Misano)
Itali MF Alessandro Saporetti
Itali FW Tommaso Bertoni
Itali FW Edoardo Bonicelli
Itali FW Matteo Fabbri
Itali FW Michele Genuario
Itali FW Antonio Gravina

Sumber: [1]

Mantan juru main[besut | besut sumber]

Titel[besut | besut sumber]

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "I convocati per il ritiro di Acquapartita" (ing basa Italin). AC Cesena. 13 July 2013. Dijupuk 16 July 2013. 

Cithakan:Serie B