Lorenzo Insigne

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Lorenzo Insigne yaiku salah sawijining pamain bal-balan kang main kanggo klub SSC Napoli ing Serie A Liga Italia kang asalé saka nagara Itali. Insigne lair ing kutha Frattamaggiore, Itali surya ping 4 wulan Juni taun 1991 (29) taun kepungkur. Pamain kang duwé dedeg 163 cm lan 59 kg kasebut main anèng posisi swiwi kiwa utawa panyerang lang migunakaké sikil tengen minangka sikil karosané.[1][2]

Pamain Cendhèk kang Asring olèh Maskot Dhuwur[besut | besut sumber]

Lorenzo Insigné yaiku pamain kang kalebu cendhèk yèn dibandhingaké pamain-pamain Éropa liyané, nanging dhèwèké malah kerep digathukaké kalawan maskot paling dhuwur ing sawenèh tetandhingan. Dhèwèké salah sawijining pamain paling prigel ing jagad bal-balan jalaran duwé kaprigelan kayata mlayu rikat, nggiring bal, lan nyithak gol.

Rujukan[besut | besut sumber]

  1. "Pamain Lorenzo Insigne (Saka Basa Inggris)". International Soccerway. Retrieved 2020-09-12.
  2. "Profil Pamain Lorenzo Insigne (Saka Basa Inggris)". Transfermarkt. 2020-08-25. Retrieved 2020-09-12.