Rafael Pereira da Silva

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rafael
Rafael da Silva.jpg
Informasi Pribadi
Jeneng jangkep Rafael Pereira da Silva[1]
Tanggal  lair {{{dateofbirth}}}
Papan  lair    {{{countryofbirth}}}
Dhuwur 1.72 m (5 ft 8 in)[2]
Posisi main Bèk
Club information
Klub saiki Manchester United
Nomer 2


2 National team caps and goals correct
as of 16:00, 11 Agustus 2012 (UTC).
* Panampilan (Gol)

Rafael Pereira da Silva (lair ing Petrópolis, Rio de Janeiro, Brasil, 9 Juli 1990; umur 28 taun; umum dikenal minangka Rafael utawa Rafael da Silva) ya iku juru main bal-balan saka nagara Brasil, saiki main kanggo Manchester United. Panjenengané racaké main minangka bèk tengen, nanging uga bisa main ing sayap tengen. Panjenengané sadulur kembar saka fabio, sing saiki main kanggo Queens Park Rangers.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Premier League clubs submit squad lists" (PDF). PremierLeague.com. Premier League. 2 February 2012. k. 24. Dijupuk 2 February 2012. 
  2. "Player Profile: Rafael da Silva". PremierLeague.com. Premier League. Dijupuk 4 December 2012. 


Pranala njaba[besut | besut sumber]