Alex Sandro

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Alex Sandro
Valais Cup 2013 - OM-FC Porto 13-07-2013 - Alex Sandro.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Alex Sandro Lobo Silva
Tanggal lair (1991-01-26) 26 Januari 1991 (umur 28)
Papan lair Catanduva, Brazil
Dhuwur 1.78 m (5 ft 10 in)
Posisi main Left Wingback
Katerangan klub
Tim saiki
Juventus
Angka TBA
Karir nom
2006–2008 Atletico Parananense
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2008–2010 Atletico Paranaense 17 (1)
2010–2011 Santos 31 (1)
2011–2015 Porto 86 (5)
2015- Juventus 0 (0)
Tim nasional
2011 Brazil U20 10 (0)
2012 Brazil U23 3 (0)
2011– Brazil 6 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 20 Agustus 2015.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 7 September 2012

Alex Sandro Silva Lobo, utawa cekake Alex Sandro (lair 26 Januari 1991; umur 28 taun di Catanduva, Brasil), ya iku satunggaling juru main bal-balan ingkang asalipun saking Nagari Brazil ingkang sapunika main ana ing klub Italia Juventus. Wonten ing Juventus, juru main punika migunakaké nomer 12 kanggo tetengere.