Norberto Murara Neto

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Neto
Neto-prezentovan-jako-nova-posila.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Norberto Murara Neto
Dhuwur 1.91 m (6 ft 3 in)[1]
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 89
Karir nom
2007–2009 Atlético Paranaense
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2011 Atlético Paranaense 36 (0)
2011– Fiorentina 2 (0)
Tim nasioanl
2012 Brasil U-23 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul Januari 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul Dhésèmber 2010

Norberto Murara Neto siang biyasa diceluk Neto (lair ing Araxá, 19 Juli 1989; umur 28 taun) ya iku pamain bal-balan warganagara Brasil sing main kanggo klub Fiorentina. Dhèwèké main mawa posisi kiper.[1]

Neto miwiti karir junioré ing klub Atlético Paranaense salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau, sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2011.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ a b "Neto deixa o Atlético-PR e acerta com a Fiorentina". Lance! (ing basa Portuguese). January 5, 2011. Dijupuk January 6, 2011. 
  2. ^ "Neto passa nos exames e é confirmado na Fiorentina". Globo Esporte (ing basa Portuguese). January 8, 2011. Dijupuk January 9, 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]