Haris Seferović

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Haris Seferović
AUT vs. SUI 2015-11-17 (187).jpg
Katerangan priangga
Dhuwur 1.85 m (6 ft 1 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 17
Karir nom
1999–2004 Sursee
2004–2007 Lucerne
2007–2009 Grasshopper
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 Grasshopper 3 (0)
2010– Fiorentina 3 (0)
2011–2012Neuchâtel Xamax (silihan) 10 (2)
2012Lecce (silihan) 5 (0)
Tim nasional
2007–2010 Swiss U-17 11 (9)
2010–2011 Swiss U-19 12 (7)
2011– Swiss U-21 7 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Januari 2012.


Haris Seferović (lair ing Sursee, 22 Fèbruari 1992; umur 27 taun) ya iku juru main bal-balan sing nduwé kewarganagaraan Swiss katurunan Bosnia, sing main kanggo klub Fiorentina, lan biyasa main ing posisi penyerang.

Migliaccio miwiti karir junioré ing klub Sursee, Lucerne [1] lan Grasshopper salanjuté miwiti karir senior ing klub mau uga. Gabung karo Fiorentina ing taun 2010 [2][3] uga sempet disilihaké ing Neuchâtel Xamax[4] lan Lecce.[5]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. Haris Seferovic, der rosa Bomber!
  2. Paukenschlag: Seferovic wechselt in die Serie A
  3. "Acquisito Seferovic" (ing basa Italian). ACF Fiorentina. 2010-01-30. Dijupuk 2010-01-30. 
  4. "Seferovic al Neuchatel Xamax" (ing basa Italian). ACF Fiorentina. 04-08-2011. Dijupuk 04-08-2011.  Priksa gandra date ing: |access-date=, |date= (pitulung)
  5. Nuovi Acquisti: Blasi, Seferovic, Miglionico

Pranala njaba[besut | besut sumber]