Mounir El Hamdaoui

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Mounir El Hamdaoui
Mounir El Hamdaoui, March 28 2009.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Mounir El Hamdaoui
Tanggal lair (1984-07-14) 14 Juli 1984 (umur 32)
Papan lair Rotterdam, Walanda
Dhuwur 183 m (600 ft 4.7 in)
Posisi main Penyerang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 9
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2005 Excelsior 74 (32)
2005–2006 Tottenham Hotspur 0 (0)
2005–2006 Derby County (pinjaman) 9 (3)
2006–2007 Willem II 7 (3)
2007–2010 AZ 80 (50)
2010–2012 Ajax 26 (13)
2012– Fiorentina 2 (0)
Tim nasioanl
2004–2005 Walanda U-21 3 (1)
2009– Maroko 5 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 15 Mei 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 Oktober 2010

Mounir El Hamdaoui (Basa Arab: منير الحمداوي‎) (lair ing Rotterdam, 14 Juli 1984; umur 32 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Maroko kalairan Walanda sing main kanggo klub Fiorentina biasa main ing posisi striker.

El Hamdaoui miwiti karir junioré ing klub SBV Excelsior salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Pindah ing Tottenham Hotspur banjur sempet disilihaké ing Derby County F.C. terus pindah ing Willem II Tilburg, AZ Alkamaar lan Ajax sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.[1][2]

Referensi[besut | besut sumber]

  1. ^ Fiorentina verlost Ajax en El Hamdaoui (Dutch) voetbalprimeur.nl, 5 July 2012.
  2. ^ "Fiorentina sign El Hamdaoui from Ajax". Goal.com. 11 July 2012. Dijupuk 18 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]