Mounir El Hamdaoui

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Mounir El Hamdaoui
Mounir El Hamdaoui, March 28 2009.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Mounir El Hamdaoui
Tanggal lair 14 Juli 1984 (umur 29)
Papan lair Rotterdam, Belanda
Dhuwur 1.83 m (6 ft 0 in)
Posisi pamain Penyerang
Informasi klub
Klub saiki Fiorentina
Nomer 9
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2001–2005 Excelsior 74 (32)
2005–2006 Tottenham Hotspur 0 (0)
2005–2006 Derby County (pinjaman) 9 (3)
2006–2007 Willem II 7 (3)
2007–2010 AZ 80 (50)
2010–2012 Ajax 26 (13)
2012– Fiorentina 2 (0)
Tim nasional
2004–2005 Belanda U-21 3 (1)
2009– Maroko 5 (2)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 15 Mei 2011.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 11 Oktober 2010


Mounir El Hamdaoui (Basa Arab: منير الحمداوي‎) (lair ing Rotterdam, 14 Juli 1984; umur 29 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Maroko kalairan Walanda sing main kanggo klub Fiorentina biasa main ing posisi striker.

El Hamdaoui miwiti karir junioré ing klub SBV Excelsior salanjuté miwiti karir senioré ing klub kasebut. Pindah ing Tottenham Hotspur banjur sempet disilihaké ing Derby County F.C. terus pindah ing Willem II Tilburg, AZ Alkamaar lan Ajax sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.[1][2]

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ Fiorentina verlost Ajax en El Hamdaoui (Dutch) voetbalprimeur.nl, 5 July 2012.
  2. ^ "Fiorentina sign El Hamdaoui from Ajax", Goal.com, 11 July 2012. diaksès tanggal 18 July 2012. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Mounir_El_Hamdaoui&oldid=835239"