Borja Valero

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Borja Valero
Borja Valero.JPG
Valero nganggo seragam Fiorentina
Katerangan priangga
Jeneng dawa Borja Valero Iglesias
Dhuwur 1.76 m (5 ft 9 in)
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 20
Karir nom
1995–2004 Real Madrid
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2004–2005 Real Madrid C 0 (0)
2005–2007 Real Madrid B 76 (4)
2007–2008 Mallorca 34 (4)
2008–2011 West Bromwich Albion 31 (0)
2009–2010Mallorca (silihan) 33 (5)
2010–2011Villarreal (silihan) 35 (3)
2011–2012 Villarreal 36 (5)
2012– Fiorentina 6 (0)
Tim nasional
2002–2003 Spanyol U-17 15 (3)
2003 Spanyol U-18 3 (1)
2004 Spanyol U-19 4 (2)
2011– Spanyol 1 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 26 Agustus 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 4 Juni 2011

Borja Valero Iglesias (lair ing Madrid, 12 Januari 1985; umur 34 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Spanyol sing main kanggo klub Fiorentina, lan biyasa main ing posisi gelandang.

Borja Valero miwiti karir junioré ing klub Real Madrid, lan salanjuté miwiti karir senioré ing Real Madrid C lan Real Madrid B. Sempet pindah ing Mallorca lan West Bromwich Albion sing njilihaké ing Mallorca lan Villarreal[1] sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.[2]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Valero bound for Villarreal". Sky Sports. 8 July 2010. Dijupuk 20 January 2011. 
  2. Fiorentina agree fee with Villarreal to sign Borja Valero; Goal.com, 1 August 2012


Pranala njaba[besut | besut sumber]