Mattia Cassani

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Mattia Cassani
250px
Katerangan priangga
Posisi main Bèg
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 16
Karir nom
Juventus
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2002–2003 Juventus 0 (0)
2003Sampdoria (silihan) 2 (0)
2003–2006 Verona 118 (0)
2006– Palermo 161 (2)
2011–Fiorentina (silihan) 26 (1)
2012– Fiorentina 3 (0)
Tim nasional
2003 Italia U-20 6 (0)
2004 Italia U-21 1 (0)
2009– Italia 10 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 11 September 2011.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 11 Oktober 2011

Mattia Cassani (lair ing Borgomanero, 26 Agustus 1983; umur 35 taun) ya iku juru main bal-balan kang kewarganagaraané Italia kang main kangggo klub Fiorentina ing posisi bèg.

Cassani miwiti karier junior ing klub Juventus, salanjuté miwiti karir senior ing klub mau uga. Sempet disilihaké ing Sampdoria salanjuté pindah ing Verona lan Palermo[1] kang njilihaké ing Fiorentina, sadurungé gabung kanthi permanen ing taun 2012.[2][3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Palermo-Juventus, le curiosità" (ing basa Italian). TuttoMercatoWeb. 2 February 2011. Dijupuk 2 February 2011. 
  2. "Cassani in viola. Domani alle 11:30 la presentazione ufficiale" [Cassani is a Viola. Official press conference scheduled for tomorrow 11.30am] (ing basa Italia). ACF Fiorentina. 24 August 2011. Dijupuk 25 August 2011. 
  3. "fiorentina riscattato Mattia Cassani dal palermo" (ing basa Italian). violachannel.it. 2 July 2012. Dijupuk 2 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]