Cristiano Lupatelli

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Cristiano Lupatelli
Katerangan priangga
Jeneng dawa Cristiano Lupatelli
Posisi main Penjaga gawang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 12
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
1996–1999 Fidelis Andria 25 (-28)
1999–2004 Roma 12 (-8)
2001–2003 Chievo 59 (-80)
2004–2008 Fiorentina 32 (-37)
2005Parma (silihan) 8 (-15)
2006Palermo (silihan) 5 (-10)
2008–2010 Cagliari 5 (-13)
2010–2011 Bologna 1 (0)
2011–2012 Genoa 0 (0)
2012– Fiorentina 0 (0)
Tim nasional
2000 Italia U-21 2 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 16 Juli 2012.


Cristiano Lupatelli (lair ing Perugia, 21 Juni 1978; umur 41 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Italia sing main kanggo klub Fiorentina, lan biyasa main ing posisi glandhang.

Migliaccio miwiti karir junioré ing klub Fidelis Andria salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Sempet pindah ing Roma, Chievo lan Fiorentina[1] sing njilihaké ing Parma lan Palermo, salanjuté pindah ing Cagliari,[2] Bologna lan Genoa sadurungé bali gabung karo ACF Fiorentina ing taun 2012.[3]

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. "Nakata lured by Viola overtures". UEFA.com. 2004-07-19. Dijupuk 29 March 2011. 
  2. "Lupatelli è del Cagliari" (ing basa Italian). Cagliari Calcio. 2008-09-09. Dijupuk 2009-02-05. 
  3. "Lupatelli rejoins Fiorentina". ACF Fiorentina. 16 July 2012. Dijupuk 16 July 2012. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]