Stefan Savić

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Stefan Savić
Стефан Савић
Stefan Savic 2012 MNE.jpg
Informasi pribadi
Jeneng pepak Stefan Savić
Tanggal lair 8 Januari 1991 (umur 23)
Papan lair Mojkovac, Yugoslavia
Dhuwur 1.88 m (6 ft 2 in)
Posisi pamain Bek
Informasi klub
Klub saiki Fiorentina
Nomer 15
Karir remaja
2006[1] Brskovo
2007–2009 BSK Borča
Karir senior*
Taun Tim Apps (Gls)
2009–2010 BSK Borča 27 (1)
2010–2011 Partizan 20 (1)
2011–2012 Manchester City 11 (1)
2012– Fiorentina 0 (0)
Tim nasional
2007 Montenegro U-17[2] 3 (0)
2008–2010 Montenegro U-19[2] 7 (0)
2009– Montenegro U-21[2] 3 (0)
2010– Montenegro 14 (2)
* Senior club appearances and goals counted for the domestic league only and correct as of 28 Maret 2012.

† Appearances (Goals).

‡ National team caps and goals correct as of 10 Juni 2012


Stefan Savić (lair 8 Januari 1991; umur 23 taun) yaiku salah sijining pemain bal-balan sing kewarganegaraané Montenegro sing main kanggo klub Fiorentina, lan biasa main ing posisi bèk.

Savić miwiti karir junior ing klub Brskovo lan BSK Borča salanjuté miwiti karir senior ing klub kasebut uga. Sempet pindah ing Partizan[3] lan Manchester City[4][5][6], Sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.

Referensi[sunting | sunting sumber]

  1. ^ "Stefan Savić: Fabregas i Aršavin ne glume zvezde". blic.rs. http://sport.blic.rs/Fudbal/Evropski-fudbal/185055/Stefan-Savic-Fabregas-i-Arsavin-ne-glume-zvezde. Retrieved 5 July 2011.
  2. ^ a b c Only official UEFA matches included
  3. ^ "Stefan Savić novo pojačanje Partizana!", partizan.rs, 29 August 2010. diaksès tanggal 29 August 2010. (Serbian) 
  4. ^ "Manchester City complete Stefan Savic deal", dailymail.co.uk, 6 July 2011. diaksès tanggal 6 July 2011. 
  5. ^ "Stefan Savic completes Manchester City switch", BBC Sport, 6 July 2011. diaksès tanggal 6 July 2011. 
  6. ^ "Stefan Savic signs for City", mcfc.co.uk, 6 July 2011. diaksès tanggal 6 July 2011. 

Pranala njaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stefan_Savić&oldid=835752"