Stefan Savić

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Stefan Savić
Стефан Савић
Stefan Savic 2012 MNE.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Stefan Savić
Dhuwur 188 m (616 ft 9.6 in)
Posisi main Bek
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 15
Karir nom
2006[1] Brskovo
2007–2009 BSK Borča
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2009–2010 BSK Borča 27 (1)
2010–2011 Partizan 20 (1)
2011–2012 Manchester City 11 (1)
2012– Fiorentina 0 (0)
Tim nasioanl
2007 Montenegro U-17[2] 3 (0)
2008–2010 Montenegro U-19[2] 7 (0)
2009– Montenegro U-21[2] 3 (0)
2010– Montenegro 14 (2)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 28 Maret 2012.

‡ Gunggung main lan gul ing tim nasional iki patitis per pukul 10 Juni 2012

Stefan Savić (lair 8 Januari 1991; umur 25 taun) ya iku pemain bal-balan sing kewarganagaraané Montenegro sing main kanggo klub Fiorentina, lan biasa main ing posisi bèk.

Savić miwiti karir junior ing klub Brskovo lan BSK Borča salanjuté miwiti karir senior ing klub kasebut uga. Sempet pindah ing Partizan[3] lan Manchester City[4][5][6], Sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.

Réferènsi[besut | besut sumber]

  1. ^ "Stefan Savić: Fabregas i Aršavin ne glume zvezde". blic.rs. Dijupuk 5 July 2011. 
  2. ^ a b c Only official UEFA matches included
  3. ^ "Stefan Savić novo pojačanje Partizana!" (ing Serbian). partizan.rs. 29 August 2010. Dijupuk 29 August 2010. 
  4. ^ "Manchester City complete Stefan Savic deal". dailymail.co.uk. 6 July 2011. Dijupuk 6 July 2011. 
  5. ^ "Stefan Savic completes Manchester City switch". BBC Sport. 6 July 2011. Dijupuk 6 July 2011. 
  6. ^ "Stefan Savic signs for City". mcfc.co.uk. 6 July 2011. Dijupuk 6 July 2011. 

Pranala njaba[besut | besut sumber]


Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Stefan_Savić&oldid=1100926"