Rubén Olivera

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Rubén Olivera
Rubenolivera cropped.jpg
Katerangan priangga
Jeneng dawa Rubén Ariel Olivera da Rosa
Dhuwur 1.84 m (6 ft 12 in)[1]
Posisi main Gelandang
Katerangan klub
Tim saiki
Fiorentina
Angka 5
Karir sénior*
Taun Tim Main (Gul)
2001–2002 Danubio 37 (21)
2003–2009 Juventus 22 (4)
2004Atlético Madrid (silihan) 2 (0)
2006–2007Sampdoria (silihan) 20 (0)
2008Peñarol (silihan) 14 (5)
2008–2009Genoa (silihan) 20 (4)
2009–2010 Peñarol 17 (0)
2010–2012 Lecce 43 (4)
2012– Fiorentina 12 (0)
Tim nasional
2001– Uruguay\ 18 (0)

* Gunggung main lan gul ing klub sénior tumrap liga dhomèstik iki mligi lan patitis per pukul 30 Januari 2012.


Rubén Ariel Olivera da Rosa (lair ing Montevideo, 4 Mèi 1983; umur 36 taun) ya iku salah sijining juru main bal-balan sing kewarganegaraané Uruguay sing main kanggo klub Fiorentina biyasa main ing posisi gelandang.

Rubén Olivera miwiti karir junioré ing klub Danubio salanjuté miwiti karir senioré ing klub mau uga. Pindah ing Juventus salanjuté sempet disilihaké ing Atlético Madrid, Sampdori, Peñarol lan Genoa salanjuté pindah ing Peñarol[2] lan Lecce sadurungé gabung karo Fiorentina ing taun 2012.

Rujukan[besut | besut sumber]


Pranala njaba[besut | besut sumber]