Kimchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kimchi
Hangul김치
Alihaksara Koréa Kang SinampurnaGimchi
McCune–ReischauerKimch'i

Kimchi ya iku salah siji panganan saka Koréa.[1] Kimchi wujudé kaya acar sing isiné kol, lobak, utawa janganan liyané sing difermèntasèkaké karo bumbu bawang, uyah, cukak, lombok lan bumbu liyané.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Lee, Iksop; transl. Robert Ramsey (2000). The Korean Language. Albany, NJ: State University of New York Press. ISBN 0-7914-4831-2.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)
  1. Kimchi: Semakin Busuk Semakin Nikmat(dipuntingali 25 Juni 2011)
  2. Kimchi, yang séhat dari negeri ginseng(dipuntingali 25 Juni 2011)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Kimchi
Gimchi.jpg
Baechu Kimchi | Baekgimchi | Bossam Kimchi | Chonggak Kimchi | Dongchimi | Ggakdugi | Nabak Kimchi | Yeolmumul Kimchi