Kimchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Kimchi
[[File:Kimchi|frameless|alt=]]
Hangul 김치
Hanja 沈菜
Alihaksara sing Disampurnakaké Gimchi
McCune–Reischauer Kimch'i

Kimchi ya iku salah sawijining panganan saka Koréa.[1] Kimchi wujude kaya acar sing isine kol, lobak, utawa janganan liyané sing difermèntasèkaké karo bumbu bawang, uyah, cukak, lombok lan bumbu liyane.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Lee, Iksop; transl. Robert Ramsey (2000). The Korean Language. Albany, NJ: State University of New York Press. ISBN 0-7914-4831-2.  Cite uses deprecated parameter |coauthors= (help)
  1. ^ (id)Kimchi: Semakin Busuk Semakin Nikmat(dipuntingali 25 Juni 2011)
  2. ^ (id)Kimchi, yang séhat dari negeri ginseng(dipuntingali 25 Juni 2011)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:


 
Kimchi
Gimchi.jpg
Baechu Kimchi | Baekgimchi | Bossam Kimchi | Chonggak Kimchi | Dongchimi | Ggakdugi | Nabak Kimchi | Yeolmumul Kimchi
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "https://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kimchi&oldid=982194"