Kimchi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian
Kimchi
Hangul 김치
Alihaksara sing Disampurnakaké Gimchi
McCune–Reischauer Kimch'i

Kimchi ya iku salah siji panganan saka Koréa.[1] Kimchi wujudé kaya acar sing isiné kol, lobak, utawa janganan liyané sing difermèntasèkaké karo bumbu bawang, uyah, cukak, lombok lan bumbu liyané.[2]

Rujukan[besut | besut sumber]

  • Lee, Iksop; transl. Robert Ramsey (2000). The Korean Language. Albany, NJ: State University of New York Press. ISBN 0-7914-4831-2.  Cite nganggo paramèter lawas |coauthors= (pitulung)
  1. Kimchi: Semakin Busuk Semakin Nikmat(dipuntingali 25 Juni 2011)
  2. Kimchi, yang séhat dari negeri ginseng(dipuntingali 25 Juni 2011)

Cathetan suku[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 
Kimchi
Gimchi.jpg
Baechu Kimchi | Baekgimchi | Bossam Kimchi | Chonggak Kimchi | Dongchimi | Ggakdugi | Nabak Kimchi | Yeolmumul Kimchi