Menyang kontèn

Cicendho, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cicendo, Bandhung)
Cicendho
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.06 Edit nilai pada Wikidata
Cacah padunung100.600 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Cicendho (Basa Indonésia: Cicendo), iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

Cithakan:Cicendho, Bandhung