Bandhung Kidul, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandhung Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.21 Edit the value on Wikidata
Cacah padunung59.900 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Bandhung Kidul iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]