Bandhung Kulon, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bandhung Kulon
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Cacah padunung144.600 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²

Bandhung Kulon iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]

Cithakan:Bandhung Kulon, Bandhung