Andhir, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Andhir
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.05 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.
Cacah padunung98.400 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Andhir (Basa Indonésia: Andir), iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]

  1. Campaka
  2. Ciroyom
  3. Dungus cariang
  4. Garuda
  5. Kebonjeruk
  6. Malèbèr