Bojongloa Kidul, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojongloa Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.17 Edit the value on Wikidata
Cacah padunung87.200 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Bojongloa Kidul iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]