Coblong, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Coblong
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.02 Edit the value on Wikidata
Cacah padunung133.100 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²

Coblong iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]