Ujungberung, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Ujungberung, Bandhung
Nagara Indonésia
Jembar6,4 Kilomèter pesagi

Ujungberung iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bandhung