Ujungberung, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Ujungberung, Bandhung
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.73.26 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bandhung {{{nama dati2}}}]]

Ujungberung iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bandhung