Bojongloa Kalèr, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Bojongloa Kalèr
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.04 Edit the value on Wikidata
Cacah padunung122.300 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Bojongloa Kalèr iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Padésan[besut | besut sumber]