Cibeunying Kidul, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Cibeunying Kidul
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Cacah padunung109.100 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²

Cibeunying Kidul iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Cithakan:Cibeunying Kidul, Bandhung