Régol, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Régol, Bandhung
Nagara Indonésia
Jembar4,3 Kilomèter pesagi

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}| ]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bandhung {{{nama dati2}}}]]

Régol (panulisan ing Basa Indonésia lan Basa Sundha: Regol), iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bandhung