Régol, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Régol, Bandhung
Nagara Indonésia
Kode Kemendagri32.73.11 Edit the value on Wikidata
JembarMasalah skrip: Fungsi "getValue" ora ana.

[[Kategori:{{{nama}}}, {{{nama dati2}}}]] [[Kategori:kacamatan ing {{{provinsi}}}]] [[Kategori:kacamatan ing Bandhung {{{nama dati2}}}]]

Régol (panulisan ing Basa Indonésia lan Basa Sundha: Regol), iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon.

Padésan[besut | besut sumber]

Kutha Bandhung