Menyang kontèn

Cidhadhap, Bandhung

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
(Kaelih saka Cidadap, Bandhung)
Cidhadhap
Kacamatan
Nagara Indonésia
PropinsiJawa Kulon
KuthaBandhung
Pamaréntahan
 • Camat-
Kode Kemendagri32.73.08 Edit nilai pada Wikidata
Cacah padunung58.700 (2017) Edit this on Wikidata
Kapadhetan/km²
Désa/Kalurahan-

Cidhadhap (Basa Indonésia: Cidadap), iku kacamatan ing Kutha Bandhung, Jawa Kulon, Indonésia.

Kalurahan[besut | besut sumber]