Candiwulan, Kutasari, Purbalingga

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Menyang navigasi Menyang panggolèkan
Candiwulan
Désa
Nagara Indonésia
ProvinsiJawa Tengah
KabupatènPurbalingga
KacamatanKutasari
Pamaréntahan
 • Lurah désa-
Jembar-
Gunggunging warga-
Pepadhet-

Candiwulan iku désa ing Kacamatan Kutasari, Kabupatèn Purbalingga, Provinsi Jawa Tengah, Indonésia.

Uga delengen[besut | besut sumber]

Pranala njaba[besut | besut sumber]


 

Kutasari, Purbalingga, Jawa Tengah

Désa: Candinata | Candiwulan | Cendana | Karangaren | Karangcegak | Karangjengkol | Karangklesem | Karanglewas | Karangreja | Kutasari | Limbangan | Meri | Munjul | Sumingkir