Januari 2011

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
< Januari 2011 >
M S S R K J S
  1
2 3 4 5 6 7 8
9 10 11 12 13 14 15
16 17 18 19 20 21 22
23 24 25 26 27 28 29
30 31
Kalendher Setaun

Prastawa[sunting | sunting sumber]

  • 14 Januari Presiden Ben Ali saking Tunisia mlajeng dhateng negari ngamanca sasampunipun huru-hara. Piyambakipun sampun mréntah saking taun 1987.
  • 13 Wonten organisme ingkang umuripun sampun 34.000 taun taksih gesang dipun panggihaken.(Yahoo!)
  • 9 Referèndum ngenani kamardikan Sudan Kidul sampun dipun wiwiti.
  • 9 Wonten montor miber Air Iran Pamiberan 277 dhawah celak kutha Urumiyeh ing Iran. Saking 156 panumpang wonten 33 ingkang slamet lan 72 jiwa téwas.
Gabrielle Giffords
Gabrielle Giffords
  • 8 Anggota Congress Amérika Sarékat, Gabrielle Giffords dipun témbak in Tucson, Arizona nanging taksih gesang. Wonten 6 tiyang bèntenipun téwas lan 12 tatu-tatu. Ingkang némbak satunggaling tiyang jaler umur 22 taun.
  • 5 Kobongan ageng ing satunggaling pabrik kimia Chemie-Pack ing Moerdijk sakidulipun Rotterdam ndamel latu saha asep inggil sanget. Begjanipun mboten wonten korban jiwa.(RNW)
Grahana srengéngé ing Sana, Yaman
Grahana srengéngé ing Sana, Yaman
  • 4 Grahana srengéngé kapisan ing taun 2011 katingal cetha ing Eropah, Afrika Lèr lan Asia Lèr.
  • 3 Angkatan pungkasan wajib militèr Jerman dipun undhang. Ing tanggal 1 Maret 2011 ingkang dipun undhang namun angkatan sukalilawan kémawon. Wiwit tanggal 1 Juli, wajib militèr ing Jerman badhé dipun jabel.
  • 2 Rusia ngèndelaken sedaya montor mabur Tupolev 154 satelasipun wonten sawatawis kacilakan ing taun 2010 lan tanggal 1 Januari.
  • 1 Januari 2011 Estonia minangka anggota Uni Eropah dados negari kapindhah manten Uni Sovyèt ingkang ngadopsi valuta Euro.
Gendéra Estonia
Gendéra Estonia
  • 1 Hungaria dados kepala Uni Eropah kanggé nem sasi.

Mangga mirsani[sunting | sunting sumber]

Januari-Februari-Maret-April-Mei-Juni-Juli-Agustus-September-Oktober-November-Desember
Dasawarsa Januari Taun :
1900-an 1900 1901 1902 1903 1904 1905 906 1907 1908 1909
1910-an 1910 1911 1912 1913 1914 1915 1916 1917 1918 1919
1920-an 1920 1921 1922 1923 1924 1925 1926 1927 1928 1929
1930-an 1930 1931 1932 1933 1934 1935 1936 1937 1938 1939
1940-an 1940 1941 1942 1943 1944 1945 1946 1947 1948 1949
1950-an 1950 1951 1952 1953 1954 1955 1956 1957 1958 1959
1960-an 1960 1961 1962 1963 1964 1965 1966 1967 1968 1969
1970-an 1970 1971 1972 1973 1974 1975 1976 1977 1978 1979
1980-an 1980 1981 1982 1983 1984 1985 1986 1987 1988 1989
1990-an 1990 1991 1992 1993 1994 1995 1996 1997 1998 1999
2000-an 2000 2001 2002 2003 2004 2005 2006 2007 2008 2009
2010-an 2010 2011 2012 2013 2014 2015 2016 2017 2018 2019
2020-an 2020 2021 2022 2023 2024 2025 2026 2027 2028 2029
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Januari_2011&oldid=829492"