11 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

11 April punika, dinten ingkang kaping 101 utawi 102 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

10 April11 April12 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_April&oldid=803992"