22 Juli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

22 Juli punika, dinten ingkang kaping 203 utawi 204 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1933 - Pamaburan solo ngubengi donya ingkang sepindhah dipunlampahaken déning Wiley Post (AS).

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Tilar donya[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 22 Juli ing Wikimedia Commons.
21 Juli22 Juli23 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=22_Juli&oldid=804098"