8 Juni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

8 Juni punika, dinten ingkang kaping 159 utawi 160 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

  • 8 Juni 2012 Kajuwaran bal-balan Piala Eropah UEFA Euro 2012 (8 Juni - 1 Juli 2012) resmi dipunbikak ing Warszawa, Polandia mawi tetandhingan antawis Polandia lawan Yunani mawi kasil 1-1. Lajeng dalunipun Rusia mimpang 4-1 saking Céko ing Wroclaw. Kajuwaran taun punika dipunwontenaken ing kalih negari: Polandia saha Ukraina. Cacahipun tim ingkang tumut wonten 16.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
7 Juni8 Juni9 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=8_Juni&oldid=862267"