19 Maret

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Maret2014 19 Maret punika, dinten ingkang kaping 78 utawi 79 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]


Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
18 Maret - 19 Maret - 20 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Maret&oldid=803969"