15 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

15 Oktober punika, dinten ingkang kaping 288 utawi 289 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

14 Oktober - 15 Oktober - 16 Oktober
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=15_Oktober&oldid=804208"