25 Januari

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Januari2014

25 Januari punika, dinten ingkang kaping 25 miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Indonesia - Hari Gizi dan Makanan, Dinten Gizi kaliyan Dhaharan.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=25_Januari&oldid=803846"