11 Maret

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Maret2014 11 Maret punika, dinten ingkang kaping 70 utawi 71 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

  • 1966 - Supersemar, dinten lairipun Surat Perintah Sebelas Maret
  • 2004 - Jeblugipun bom ing Madrid, Spanyol ingkang ngasilaken 191 korban jiwa kaliyan 1.430 korban tatu-tatu.
  • 2013 - Warga Kapuloan Falkland utawi Malvinas mutusaken kanggé tetep dados bagéyan saking wilayah Inggris salebeting satunggiling réferèndum.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
10 Maret - 11 Maret - 12 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=11_Maret&oldid=841360"