5 Juli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

5 Juli punika, dinten ingkang kaping 186 utawi 187 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Newton
Newton
  • 2011 - Australia mejahi lembu-lembu sacara massal, ingkang sadèrèngipun dipun èkspor dhateng Indonésia. Kathah paternak lembu Australia ngantos bunuh diri.
  • 2012 - FIFA wusananipun purun nganggé tèknologi garis gawang salebetipun tetandhingan bal-balan.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
4 Juli5 Juli6 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=5_Juli&oldid=804081"