22 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

22 April punika, dinten ingkang kaping 112 utawi 113 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Kep.Maluku
Kep.Maluku

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

21 April22 April23 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=22_April&oldid=861089"