13 Juni

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

13 Juni punika, dinten ingkang kaping 164 utawi 165 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Iskandar yang Agung
Iskandar yang Agung

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Commons-logo.svg
Wikimedia Commons gadhah galeri bab:
12 Juni13 Juni14 Juni
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=13_Juni&oldid=804058"