20 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

20 April punika, dinten ingkang kaping 110 utawi 111 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

19 April20 April21 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=20_April&oldid=804001"