Sukhoi Superjet 100

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Superjet 100
Aeroflot Sukhoi SuperJet Osokin.jpg
Montor mabur Sukhoi Superjet maskapai Aeroflot
 Tipe Montor mabur panumpang regional
 Produsen Komsomolsk-on-Amur Aircraft Production Association
 Perancang Sukhoi Civil Aircraft (UAC)
 Pisanan mabur 19 Mei 2008[1]
 Dikenalaké 21 April 2011 dengan Armavia
 Pemakai Aeroflot[2]
 Diproduksi 2007–sekarang
 Cacah digawé 6 prototipe + 6 serial (Des 2011)
 Biaya program US$1.4 miliar
 Rega satuan $23-25 juta[3]
 Varian .
Sukhoi Superjet 100

Sukhoi Superjet 100 iku sawijining montor mabur gawéyan perusahaan dirgantara Rusia, Sukhoi. Montor mabur iki kalebu montor mabur jèt régional mawa kendhali kanthi kabel (fly-by-wire) sing ndarbèni 75- nganti 95 kursi. Montor mabur iki wiwit didésain saka taun 2000. Pamaburan perdanané ana ing tanggal 19 Mei 2008 lan pamaburan perdana komersial ana ing 21 April 2011, ing rute Armavia saka Yerevan menyang Moskwa. Sukhoi Superjet 100 iku montor mabur Rusia kapisan sing didésain lan digawé ing Rusia ing jaman pasca Uni Sovyèt.[4]

Montor mabur iki uga dipesen déning Maskapai Indonésia Kartika Airlines.[5]

Kacilakan[sunting | sunting sumber]

Artikel utama: Kacilakan Sukhoi Superjet 100 ing Gunung Salak

Ana montor mabur Sukhoi Superjet 100 tiba nalika démonstrasi ing Indonésia ing tanggal 10 Mei 2012 amerga nabrak Gunung Salak ing Bogor, Indonésia. Tibané pesawat iki niwasaké 45 jiwa. Montor mabur SSJ 100 gawéané Rusia kuwi mau ajur mumur. Kacilakaan Sukhoi Superjet 100 kang kasebut tragedi, amerga miturut kejadian sing gawe kabeh tipi nayangake warta Sukhoi Superjet 100, kayata awak montor mabur sing rusak kabeh. Kulawarga korban uga bisa pasrah lan donga karo Gusti.

Réferènsi[sunting | sunting sumber]