26 April

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

26 April punika, dinten ingkang kaping 116 utawi 117 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

  • 26 April 2011 Mesin tik pungkasan dipun produksi wonten ing kitha Mumbai, India déning Godrej & Boyce.

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 26 April ing Wikimedia Commons.
25 April26 April27 April
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=26_April&oldid=804006"