23 Agustus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

23 Agustus punika, dinten ingkang kaping 235 utawi 236 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 23 Agustus ing Wikimedia Commons.
22 Agustus23 Agustus24 Agustus
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=23_Agustus&oldid=816981"