Jimena Navarrete

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
Jimena Navarrete
Pamenang gelar kontès kasulistyan
Pegawéyan: Model
Jeneng lair: Jimena Navarrete Rosete
Tanggal lair: 22 Februari 1988
Papan klairan: Guadalajara, Meksiko
Dedeg: 1,74 m
Werna mata: Cokelat
Werna rambut: Cokelat
Werna kulit: Putih
Gelar: Miss Meksiko 2009
Miss Universe 2010

Jimena Navarrete Rosete (lair ing Guadalajara, Meksiko, tanggal 22 Februari 1988) iku modhèll asal saka Meksiko sing menangaké kontès Miss Universe 2010. Jimena sadurungé kapilih minangka Miss Meksiko Universe jroning 2009, lan sabanjuré makili ing kontès Miss Universe 2010 lan kapilih minangka wanita Meksiko kaloro sawisé Lupita Jones yaiku 1991.[1]

Miss Universe 2010[sunting | sunting sumber]

Ing tanggal 23 Agustus 2010, Navarrete dinobataké dadi Miss Universe ngalahaké 82 finalis liyané klebu Indonésia sing diwakili déning Qory Sandioriva.

Deleng uga[sunting | sunting sumber]

Rujukan[sunting | sunting sumber]

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sing mengku  sadurungé:
Karla Carrillo
Nuestra Belleza México
2009
Diganti déning:
Sedang menjabat
Sing mengku  sadurungé:
Stefanía Fernández
Miss Universe
2010
Diganti déning:
Sedang menjabat
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Jimena_Navarrete&oldid=827511"