18 Juli

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

18 Juli punika, dinten ingkang kaping 199 utawi 200 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 18 Juli ing Wikimedia Commons.
17 Juli18 Juli19 Juli
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=18_Juli&oldid=804095"