9 Oktober

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

9 Oktober punika, dinten ingkang kaping 282 utawi 283 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Leif Ericsson
Leif Ericsson

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Hari Surat Menyurat Internasional

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

8 Oktober - 9 Oktober - 10 Oktober
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 9 Oktober ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=9_Oktober&oldid=804204"