19 Agustus

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

19 Agustus punika, dinten ingkang kaping 231 utawi 232 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.


Kadadosan Wigati[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

  • Hari Departemen Luar Negeri Indonesia - Dinten Deplu Indonesia.

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

18 Agustus19 Agustus20 Agustus
Logo Wikimedia Commons
Pirsani galeri bab 19 Agustus ing Wikimedia Commons.
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=19_Agustus&oldid=804126"