6 Maret

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados

Cithakan:Maret2014 6 Maret punika, dinten ingkang kaping 65 utawi 66 ing warsa kabisat miturut Kalèndher Gregorian.

  • Tanggal 6 Maret 2010 dhawah dinten Setu Pon, 20 Mulud 1943 Dal, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Taun Dal, Lambang Taun Sukra Mangkara (Urang), Kumarané rupa Mina Wranggas. Paarasan Lamapahipun toya, Pancasuda Seganten Wasésa, Kamarokam Nuju Pati. Watak Sasi Anggara Kasih (sasi puniki baoten nggadhahi dinten Selasa Kliwon), Watak Dinten, Naasing Tanggal (Tumuruning Sapi Gumarang), Mangsa Kasanga (IX, Jita) 1 Maret - 25 Maret, Wuku Sinta, Lintang Surtan, Padangon Tulus, Padéwan Rudra, Dinten Tumpak (Sabtu), Paringkelan Tunglé, Pasaran Pon, Lambang Dinten Antu.[1]
  • Tanggal 6 Maret 2011 dhawah dinten Ngaat Pon, 30 Mulud 1944 Bé, Kurup Asapon (1936 - 2052 M), Windu Kuntara, Lambang Windu Kulawu, Tahun Bé, Lambang Taun Buda Mahésa (mahésa), Kumarané rupa Mina Lodan. Paarasan Aras Kembang, Pancasuda Bumi Kapetak, Kamarokam Kala Tinantang, Watak Sasi Sasi Rahayu, Watak Dinten Dinten Rahayu, Mangsa Kasanga (IX, Jita) 1 Maret - 25 Maret, Wuku Prangbakat, Lintang Kuda, Padangon Gigis, Padéwan Éndra, Dinten Dité (Minggu), Paringkelan Mawulu, Pasaran Pon, Lambang Dinten Sada. [2].

Kadadosan Wigatos[sunting | sunting sumber]

Wiyosan[sunting | sunting sumber]

Séda[sunting | sunting sumber]

Dinten Riyadi saha Dinten Ageng[sunting | sunting sumber]

Referensi[sunting | sunting sumber]

Kapurih Mangga Ugi Dipunpriksani[sunting | sunting sumber]

5 Maret - 6 Maret - 7 Maret
Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=6_Maret&oldid=841355"