Kostrad

Saka Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawa / Saking Wikipédia, Bauwarna Mardika abasa Jawi
Langsung menyang: pandhu arah, pados
KOSTRAD

Komando Cadangan Strategis TNI Angkatan Darat dicekak Kostrad iku pérangan saka Bala Pertahanan Pusat sing diduwèni déning TNI Angkatan Dharat.

Pranala jaba[sunting | sunting sumber]

Sumber artikel punika saking kaca situs web: "http://jv.wikipedia.org/w/index.php?title=Kostrad&oldid=827099"