Panganggo:Pras/kothak wedhi

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna mardika basa Jawa
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

Coba nulis nganggo fonta aksara jejeg:

ꦱꦸꦒꦼꦁꦫꦮꦸꦃꦮꦺꦴꦤ꧀ꦠꦼꦤ꧀​ ꦲꦶꦁ​ ꦮꦶꦏꦶꦥꦺꦝꦶꦪꦃꦲꦧꦱ​ꦗꦮꦶ​ ing firefox ver 12 ok, nanging ing google chrome kothak2.

Update cithakan Hanacaraka (+angka):