Muiden

Saka Wikipédia Jawa, bauwarna bébas abasa Jawa
Muiden
120px
Lambang Muiden
LocatieMuiden.png
Lokasi Muiden
Katrangan cekak
Provinsi: Noord-Holland
Jembar: ... km²
Padunung: ... jiwa
Situs wèb resmi: http://www.Muiden.nl
Pulitik
Walikutha: ...

Muiden iku sawijining gemeente ing provinsi Holland Lor, Walanda.